Farkas, be a real wolf!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Orkaan Arthur opkomst!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Poeki
Bondgenoot
avatar

Vrouw Aantal berichten : 231
Karmapunten : 100

Wolven profiel
Roedelleider: -
Leeftijd: 1 jaar
Partner: -

BerichtOnderwerp: Orkaan Arthur opkomst!   do nov 12, 2009 9:48 pm

Het verhaal van Kiva is gekozen!
Het is een goed en origineel verhaal, daarbij heeft ze er veel moeite ingestoken en vinden wij het de moeite waard het na te spelen.
en natuurlijk doen we dat met iedereen! Spoedig zal er een topic hiervoor geopend worden! Keep your Eyes open!

Edit: De orkaan zal plaatsvinden in het speciaal aangemaakte forum 'Orkaan Arthur'

Kiva zuchtte, de wind streelde haar vacht terwijl haar poten bijna het zand van de woestijn raakten, het uitzicht voor haar was een en al zand maar nu kende ze het. Ze wilde nadenken, over wat er ging gebeuren. Ze had nu wel al een paar wolven gezien die ooit misschien wel Alfa waren geweest en nu weer hun rang hier wilden hervatten. Langzaam als je goed keek kon je onder hen, de solitaire wolven, de spanning voelen; wie zou zich de machtige plek opeisen door indruk op hen te maken? Kiva stapte verder, ze was dan wel jong maar zulke ideeën wisten haar te raken. Ze had al enkele wolven gezien die totaal voor het solitaire leven zouden gaan, maar je zag er ook die hunkerden naar de liefde die ze zochten in Farkas en beter nog; je zag er een enkeling die hevig zochten naar de veiligheid van een roedel. En soms zag je het allemaal.

De spanning was al langer bezig, maar niet alleen om de nieuwe roedel die vast zou aankomen maar ook om iets anders, de ultieme test zou het zijn voor wolven die een roedel wilden; welke wolf kreeg de rest van de wolven veilig? Kiva's gezicht betrok even bij het zien van de grauwe lucht en het stevige gesuis, nu was het nog prettig maar als het zo bleef zou er iets ernstigs gaan gebeuren. Een overstroming was niet mogelijk, het water was al dagenlang rustig en het zag er niet naar uit dat het gevaarlijk werd. Daarintegen was de wind steeds feller in zijn windstoten en sleurde het al loszittende struiken met zich mee. Kiva vreesde voor een orkaan, of een tornado, zijzelf vreesde nog het meest voor de andere wolven. Maar Kiva glimlachte zacht, het was misschien wel goed, het klonk raar maar dit kon misschien de aanleiding naar een eerste roedel zijn; een goede roedelleider zou zijn leven durven te offeren om dat van zijn roedel te redden. Nu zou je zien wie niet egoïstisch was en op dat moment alleen aan zichzelf dacht, wie het niet kon schelen of de rest gevaar liep en wie het juist wel kon schelen dat er gewonden konden vallen, nu was het moment waarop je kon zeggen dat Farkas een soort natuurlijke "opruiming" ging houden; alleen de sterke wolven zouden overblijven door hun weerstand, doorzettingsvermogen en strategie om te overleven. De volhouders zouden overblijven en zich uiteindelijk misschien wel in een roedel samenvoegen. Kiva glimlachte even zacht en sloot haar ogen waarna ze zich wegdraaide van de woestijn, haar pootafdruk stond in het zand en zou voor eeuwig worden gedragen door de zandkorrels.
Goedzo Smile je leest het

_________________
Is it love ?

(L)
Terug naar boven Ga naar beneden
Alice
Admin
avatar

Vrouw Aantal berichten : 162
Karmapunten : 100

Wolven profiel
Roedelleider: Solitair - No one leads me. I'm free as the wind.
Leeftijd: 1 Jaar
Partner: I know that I'll find him one day.

BerichtOnderwerp: Re: Orkaan Arthur opkomst!   vr jan 29, 2010 9:23 pm

orkaan arthur is afgelast vanwege inactiviteit.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://farkas.clicboard.com
 
Orkaan Arthur opkomst!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Farkas :: Algemeen :: Prikbord :: Mededelingen-
Ga naar: