Farkas, be a real wolf!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Chestnut Pack

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ira
Verkenner
avatar

Vrouw Aantal berichten : 26
Karmapunten : -

Wolven profiel
Roedelleider: I'm my own leader..
Leeftijd: 4 ½ jaar
Partner: I lost him.

BerichtOnderwerp: Chestnut Pack   do nov 12, 2009 9:57 pmBeschrijving: De Chestnut roedel is een redelijk kleine roedel die zich als eerste roedel in Farkas heeft gevestigd, het is een roedel die ander wolven de kans geeft om zichzelf te zijn zolang ze zich aan de regels van de roedel houden. De roedelleider(s) is Ira. De Chestnut roedel is een roedel die samen jaagt, samen de pups van de alfa grootbrengt en ook samen zal zijn zo veel als dit mogelijk is.


Regels van de roedel:

- Alleen de Alpha's krijgen pups, als een ander lid pups krijgt zullen de pups worden vermoord en zal het roedellid óf omega worden of uit de roedel worden gezet dit ligt eraan hoezeer de alpha je mag.

- Je mag de Alpha ten alle tijden uitdagen om het leiderschap van de roedel.

- De roedel jaagt samen.

- Als je je niet aan de rang houdt die de Alpha je heeft toegewezen neemt de Alpha actie dit kan met slechte gevolgen zijn.
VB: Omega gedraagt zich als Delta.

- Mocht je een tijd afwezig zijn dit dan gelieve te melden in dit topic, dan zullen we daar rekening mee houden.

- Wil je lid worden van de roedel? Dan PB je me even en maak je een topic met daarin je huil naar Ira en je aanvraag of je in haar roedel mag.

~ Alfa's
- Ira alfa teefje


~ Beta's
-

~Gamma's
-

~Delta's
- Kiva
- Rammstein (moet nog een aanvraag topic maken)
- Quinty (moet nog een aanvraag topic maken)

~Omega's
-

~Pups

Roedelgebieden:

Willow waters - Meer
Het grote meer dat temidden in een bos ligt heet Willow waters. Het is er enorm groot en een open plek door de bomen heen zorgt dat er op het water, als de zon er is, enorme schitteringen komen. Willow lake heeft zijn naam te danken aan een drietal wilgen dat er in de vorm van een driehoek omheen staat. Het is een heerlijke plek om eens een dagje te zitten maar het is ook een ideale plek voor een roedel om goed uit te rusten en op jacht te gaan, het meer trekt namelijk ook nieuwschierige herten aan die hun dorst willen lessen.

Oak forest - Bos
Een redelijk klein maar veilig bos ligt niet ver van Willow waters vandaan. Het is een mooi dicht bos waar voornamelijk veel kleine prooidieren zitten. Het centrum is een enorme eikenboom die iedere zomer prachtig in bloei staat. Daar heeft het bos zijn naam ook aan te danken.

Windy fields - Veld

Windy fields staat erom bekend dat het er vaak waait, soms is dat wel lekker maar in de winter kan het een flinke tegenvaller zijn. Er zijn veel grotere prooidieren te vinden dan in Oak forest en is daarom een plek waar de roedel vaak zal gaan jagen. Windy fields is een veld waar redelijk veel bloemen op staan en het is er heerlijk om voor pups te spelen.

Mocht je in de roedel willen, dan kun je me PBen
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Chestnut Pack
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Farkas :: Algemeen :: Roedels-
Ga naar: