Farkas, be a real wolf!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Warmte

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cyella
Verkenner
avatar

Vrouw Aantal berichten : 6
Karmapunten : -

Wolven profiel
Roedelleider: /
Leeftijd: 6 jaar
Partner: /

BerichtOnderwerp: Warmte   do nov 19, 2009 10:12 am

Een grijze wolvin liep stug door de woestijn. Elke pas leek zwaarder als de vorige, en de hitte vloerde haar pas echt. Haar tong hing buiten haar mond, maar was kurk droog. Nee, ze moest in Farkas zien te komen, als ze het eenmaal tot de rivier had gehaald zou alles goed komen. Cyella liep weer eens een berg van zand op, wat niet makkelijk was omdat je om de 3 meter weggleed. Ze zette een paar stappen en de top kwam zo erg dichtbij. Haar benen begonnen opeens te trillen waardoor ze haar grip kwijtraakte. Al snel gleed ze naar onder en kwam met een droge smak terecht op de voet van het heuveltje. Maar niet zoals je zou verwachten bleef ze liggen. Ze zou dit niet meer halen, het was veel te ver om nog te halen. "H-heellpp" kefte ze in paniek. Om te gaan huilen naar een wolf of wolvin zou ze niet meer kunnen opbrengen. Het enige waar Cyella op hoopte was dat er een wolf in betere omstandigheden hier rondzwierf. Hijgend en met zware ademhalingen sloot ze haar ogen. Het was nu ieder moment voor bij, ieder moment zou ze het licht zien die al zovelen wolven gezien hadden, en slechts enkelen overleefd hadden. De duisternis sloot haar in, en een fel, witgekleurd licht veroverde het zwarte. Opeens voelde ze vaag de snuit van een andere wolf in haar vacht. Alles werd razendsnel teruggespoeld, waarna ze een oog met moeite opendeed. Het beeld was vaag, en alles liep doorelkaar, maar ze moest de wolf laten merken dat ze nog leefde. "Hhhheeeellp" zei Cyella met een heze stem. Toen sloot ze haar ogen, alles zou nu waarschijnlijk goedkomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kuro
Admin
avatar

Man Aantal berichten : 118
Karmapunten : 1

Wolven profiel
Roedelleider: -
Leeftijd: 6 jaar
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Warmte   do nov 19, 2009 5:33 pm

Kuro bleef om zich kijken terwijl hij zonder te stoppen doorrende. Hij had het bloedheet en hij merkte dat hij nodig moest drinken. Zijn tong hing uit z'n bek en zijn poten leken van zijn lichaam te vallen van vermoeidheid.
Hij bekeek elke plek waar hij maar een wolf kon vinden, in de hoop dat hij de hulpkreten nog een keer zou horen. Maar hij hoorde niks meer... Had hij het zich verbeeld? Hij stopte met lopen en liet vermoeid zijn kop hangen. Het was voor niks geweest. Hij stond midden in de woestijn en had geen idee waar hij naartoe moest om er weer uit te komen. Maar net op het moment dat hij het op wilde geven, hoorde hij het nog een keer. Hij begon te rennen, tot hij plots op de top van een zandberg stond. Direct zag hij de wolvin beneden liggen. Ze verroerde zich bijna niet. Hij rende naar beneden, verloor bijna zijn evenwicht en hinkte het laatste stuk naar beneden. Hij drukte direct zijn snuit tegen haar vacht om haar te laten weten dat hij er was.
Terug naar boven Ga naar beneden
rain
Verkenner
avatar

Aantal berichten : 6

Wolven profiel
Roedelleider: wilt hij zelf worden..
Leeftijd: 4
Partner: nog geen

BerichtOnderwerp: Re: Warmte   wo dec 15, 2010 9:42 pm

Rain sprong op toen hij de hulpkreet hoorde. Hij keek om zich heen en begon te rennen. Hij hoorde nog een keer de hulpkreet en snoof even in de lucht. Er was een wolf die hem nodig had. Hij sprong verder de woestijn in en zag daar 2wolven staan. Een reu en een teef. De teef lag op de grond. Dat kon niet zoveel goeds voorspellen. Hij sprong richting de teef en keek even in de ogen van de reu. Daarna keek hij weer naar de teef. "Ze is uitgedroogt. We moeten haar naar een rivier brengen" Hij keek de Kuro aan. Daarna legde hij zijn aandacht op de teef. Zij zag er echter vreselijk uit.

(sorry flutpost ><)
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Warmte   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Warmte
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Farkas :: Territoria :: Solitair gebied :: Woestijn-
Ga naar: