Farkas, be a real wolf!
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Rond het kampvuur.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Poeki
Bondgenoot
avatar

Vrouw Aantal berichten : 231
Karmapunten : 100

Wolven profiel
Roedelleider: -
Leeftijd: 1 jaar
Partner: -

BerichtOnderwerp: Rond het kampvuur.   do feb 11, 2010 9:28 pm

Poeki Stond bij een strand. Een oude vriendin van haar was jarig, Alice. Ze huilde naar heel Farkas om dit te vieren. Snel haalde ze uit de bosjes een stapel hout, en maakte er een kampvuur van. Met een aansteker die ze toevallig in haar vacht had zitten stak ze het vuur aan. Het begon al bijna donker te worden, de perfecte tijd om het te vieren!!! Onder een kokosboom lagen een aantal kokosnoten, Ze makte er een en sneet hem met haar nagels op wonderbaarlijke wijze door midden. Met een bamboe touwtje reeg ze ze aan elkaar en zo kreeg ze een prachtige bikinikokosding. Ze trok het aan, en wachtte met smart op de rest. Haar staart zwiepte al heen en weer van pret. Er lag een grote zak met marsmallows op de grond, maar ze kon zichzelf ervan weerhouden er een te nemen, ze zou wachten op Alice, en de rest. Het zou een geweldige avond worden! dat was zeker!

_________________
Is it love ?

(L)
Terug naar boven Ga naar beneden
Rammstein
Wolfkenner
avatar

Man Aantal berichten : 195
Karmapunten : 1

Wolven profiel
Roedelleider: Ira - Chestnut Pack (Delta)
Leeftijd: 4 Jaar
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Rond het kampvuur.   do feb 11, 2010 10:17 pm

Een huil weerklonk over het gebied, en hij spitste zijn oren. De huil kwam hem vaag bekend voor, maar hij had zo lang geen wolven meer gezien in het gebied, dat hij niet wist van welke wolf deze huil kwam. Het klonk als een felicitatie, en hij vroeg zich af of er een feestje zou komen. Snel toverde hij uit zijn magische boomstam een zak met muffins. Hij nam deze in zijn bek, en rende naar waar de huil vandaan kwam.
Vochtig zand voelde hij onder zijn poten, en de scherpe lucht van de zee prikte in zijn neus. Het strand. Er was iemand jarig, en het werd gevierd op het strand! Geniaal! In de verte zag hij een vuur en de schim van een wolf. Dat moest de wolf geweest zijn die had gehuild. Hij versnelde zijn pas, en rende richting de wolf.
Bij de wolf aangekomen plofte hij met zijn achterste in het zand. Hij liet de zak met muffins voor de wolf vallen, waarna hij breed grijnsde. Nu herkende hij de wolvin weer!
"Haai Poeki, was 't niet?" vroeg hij rustig. Hij dacht zich niet te vergissen, maar wist het niet meer zeker. "Ik heb muffins meegebracht. 't Klinkt alsof er iemand jarig is, maar wie?"
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.wolfstory.deviantart.com
Alice
Admin
avatar

Vrouw Aantal berichten : 162
Karmapunten : 100

Wolven profiel
Roedelleider: Solitair - No one leads me. I'm free as the wind.
Leeftijd: 1 Jaar
Partner: I know that I'll find him one day.

BerichtOnderwerp: Re: Rond het kampvuur.   do feb 11, 2010 10:23 pm

Alice voelde zich de hele dag al heel vrolijk. Plots weerklonk de huil van Poeki over het gebied. Zou ze nog weten dat het haar verjaardag was? Huilde ze daarom? Alice besloot het zekere voor het onzekere te nemen en keek naar haar grot die verscholen lag achter een grote steen. Rustig duwde ze die weg, wat raar was, want het ging zonder al te veel moeite. Erachter lagen een paar spulletjes die ze kon gebruiken. Omdat ze niet alles in haar bek nog nemen ging ze recht op staan op haar twee achterpoten om zo haar voorpoten vrij te houden. Met de ene poot pakte ze de portable CD speler en met haar bek de tas met lichten en versiering. Met haar andere voorpoot pakte ze een tas met hapjes op en zo liep ze, met pootjes vol, naar het strand. In de verte begonnen er twee wolven op te doemen uit de duisternis die net was gevallen. Alice glimlachte en liep op hen af. 'Poeki!' riep ze vrolijk en keek even naar het kampvuur en de dingen die er al waren. 'Rammstein' zei ze daarna vrolijk toen ze de zwarte wolf aan keek. Ze glimlachte en zette haar spulletjes neer. 'Is dit voor mijn verjaardag?' vroeg ze opgewonden. Het was zo coowl als Poeki dit voor haar had georganiseerd. Het zou een super leuk feestje worden. Een om nooit te vergeten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
http://farkas.clicboard.com
Rammstein
Wolfkenner
avatar

Man Aantal berichten : 195
Karmapunten : 1

Wolven profiel
Roedelleider: Ira - Chestnut Pack (Delta)
Leeftijd: 4 Jaar
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Rond het kampvuur.   do feb 11, 2010 10:27 pm

Ja dus. Alice was jarig. Ze kwam aanlopen, en vrolijk sprong hij op. Lang had hij geen wolven gezien, nu zag hij opeens weer twee wolven. En het was nog wel een speciale dag ook!
"GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG, ALICE!" riep hij vrolijk uit, waarna hij zijn oranje WK-toeter van een aantal jaren geleden uit zijn vacht pakte, en er vrolijk op begon te blazen. Hij gooide hem weer weg en rende naar Alice, om haar een felicitatie-lik te geven. Een grijns sierde zijn snuit. Daarna keek hij om zich heen, en schrok; er waren nog geen vlaggetjes. Snel zocht hij zijn hele vacht door, vond lucifers, wiet-zakjes, geld, half opgegeten konijnen, joints... O ja, én vrolijk gekleurde vlaggetjes! Snel hing hij ze op, waarna hij weer bij het vuur neerplofte.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.wolfstory.deviantart.com
Poeki
Bondgenoot
avatar

Vrouw Aantal berichten : 231
Karmapunten : 100

Wolven profiel
Roedelleider: -
Leeftijd: 1 jaar
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Rond het kampvuur.   do feb 11, 2010 10:31 pm

Poeki begon in zichzelf een beetje te hawaidansen, ze vond het gezellig ookal was ze alleen. Oppeens hoorde ze een plof achter zich, het klonk als.. Ze snoof eens. MUFFINS!!
"MUFFINS!"riep ze en ze draaide zich om. Daar stond Rammstein, e herkende hem nog. En hij haar blijkbaar ook. "Ja, poeki ja."Zei ze haastig en bekeek de heerlijke muffins in een zak. Ze zagen er lief uit. Eentje leek wel een beetje op Cupcake uit P.A.D.D.O. Ze grijnsde breed. "Dit word het allerawsomeste feest evâh!" Riep ze. Al was er maar 1 iemand op komen dagen tot nu toe. Ze sprong naar de kokosboom en maakte net zo'n bikini voor rammstein als ze voor zichzelf gemaakt had. ( lol) En trok het direkt nadat hij klaar was over Rammstein's kop. Ze was vergeten te antwoorden op zijn vraag wie er jarig was. "Alice is jarig."Zei ze met een grijns. En maakte een limbo achtig dansje van vreugde. Ze hoorde haar naam en keek achterom. Daar was Alice. "Alice!"riep ze. Ze gaf haar vrolijk een lik, maar botste tegen het mandje op. Alice had vanalles meegenomen. Snel maakte ze ook een bikini voor Alice. Het zag er geweldig uit. En er was nu al veel eten. Ze kon niet wachten tot de rest arriveerde en het feest alleen nog maar groter en leuker zou worden Very Happy
Ze gaf Alice een lik en feliciteerde haar in koor emt Rammstein. Ze zag Rammstein zoeken naar iets.. En het wiet en hele joints vlogen haar vacht uit. ( nu word het leuk!) Snel raakte ze de kostbare dingen op, en pakte haar aansteker weer te voorschijn, een heerlijke glimlach verscheen op haar smoel toen ze naar Alice keek terwijl Rammstein de vlaggetjes ophing. Zou ze het aansteken??
( Gee I'm terrible xD en jullie zijn snel xD )

_________________
Is it love ?

(L)
Terug naar boven Ga naar beneden
Rammstein
Wolfkenner
avatar

Man Aantal berichten : 195
Karmapunten : 1

Wolven profiel
Roedelleider: Ira - Chestnut Pack (Delta)
Leeftijd: 4 Jaar
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Rond het kampvuur.   do feb 11, 2010 10:38 pm

(xD Ik moet wel zo stoppen. T___T Als m'n vader erachter komt dat ik iets niet voor school doe, dan zwaait er wat. xD Ik deed 't alleen ff om Wazoula's verjaardag... x] )

Nog altijd sprong hij vrolijk rond, vergeten zijn spullen op te rapen die hij weg had gebonjoured toen hij de vlaggetjes zocht. In zijn ooghoeken zag hij dat Poeki ze oppakte, en hij rende naar haar toe.
"Nee nee nee nee, dat is kostbaar," zei hij, waarna hij het terugpakte. Toen Poeki haar aansteker pakte, aarzelde hij de joints terug te steken in zijn vacht. Langzaam, héél langzaam, ging zijn poot weer terug naar Poeki's aansteker. "We kunnen er toch wel met één beginnen...? Om 't feest wat beter op gang te laten komen...?" fluisterde hij zachtjes, Alice in zijn ooghoeken in de gatend houden. Ze zou zo'n kado vast leuk vinden, twee stoned wolven vriendjes van haar! xD
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.wolfstory.deviantart.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Rond het kampvuur.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rond het kampvuur.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Farkas :: Territoria :: Beachparty!!-
Ga naar: